Coaching & Advies bij stress, burn-out en duurzame inzetbaarheid

Je verleden staat vast, 

maar je toekomst kan je met elke keuze veranderen.

Heb jij het lef en durf jij voor jezelf te kiezen?

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Dit ontdekte ik zelf in een periode waarin ik niet lekker in mijn vel zat. Mijn leven was volledig uit balans en het werk wat ik deed kostte mij meer energie dan dat het mij opleverde. Ik raakte uitgeput en realiseerde mij dat iedere volgende druppel de emmer zou doen overlopen. Mijn basisspanning was al twee jaar uit balans. Het gevaar een burn-out op te lopen zou een logisch gevolg kunnen zijn..


Ik raapte de moed bijeen en ging over de situatie die op mijn werk was ontstaan met mijn werkgever in gesprek. Er moest iets veranderen en ik wist dat ik daar zelf stappen in te nemen had. Ik was degene die aan het roer van mijn eigen leven stond. Als ik een andere situatie wenste dan was ik daar zelf verantwoordelijk voor. Alleen ik kon vertellen hoe het met me ging en het verschil hierin maken. Daarom gooide ik het roer drastisch om.


De stappen die ik toen heb gezet creëerde een nieuwe situatie. Ik voelde het begrip van mijn omgeving. Zij prezen mij om mijn moed die ik toonde door niet langer de ongewenste situatie te accepteren. Ik heb toen en voor altijd mijn angst opzij gezet. Ik heb mijn leven vanuit vertrouwen opnieuw ingericht door te geloven in mijn eigen kwaliteiten. Elke dag ervaar ik hoe mooi het leven is als je zelf de richting bepaald door de keuzes die je maakt. Ik heb weer mogen ervaren hoe ik vanuit passie het verschil voor mijzelf en anderen kan maken. Het mooiste wat je de wereld kan bieden is de beste versie van jezelf zijn!

Stop met overleven, wat ik kan, kun jij ook.

Zet je angst opzij, creëer vanuit vertrouwen jouw mooiste leven.

Luister naar je hart en ervaar (weer) hoe mooi het leven is. 

Wil jij de huidige situatie waarin je zit ook heel graag achter je laten. 

Als coach kan ik je ondersteunen bij het behalen van onderstaande doelen.


  • ontdek vanuit eigen kracht je zelf oplossend vermogen
  • kies elke dag opnieuw, creër zelf de gewenste resultaten en voeg waarde toe aan jouw mooiste leven
  • ontdek vanuit welke waarden en drijfveren jij je leven vorm wilt geven
  • alles wat je aandacht geeft groeit, aandacht voor je sterke kanten maakt gelukkig
  • vitale mensen ervaren meer veerkracht, staan positief in het leven en voelen zich energieker dan anderen
  • verdwaal niet in de verwachting van anderen maar bepaal zelf de richting in het leven

Coaching bij stress en burn-out

Als je last hebt van spanningsklachten en je raakt volledig uitgeput dan loop je een groot risico om ziek te worden. Misschien heb je al last van vage lichamelijke klachten en ervaar je dat je prikkelbaarder bent? Kom je zelf niet los van je klachten, dan kan ik je ondersteuning bieden. 

In de coaching gaan we op zoek naar datgene wat jou energie kost en dat wat jou energie oplevert. Vanuit de huidige situatie gaan we op zoek naar de belemmeringen die je dwarsbomen en leer je hoe je deze vanuit vertrouwen los kunt laten. Je gaat ontdekken wat je drijfveren en je belangrijke waarden zijn zodat je ze kunt gebruiken om het leven leiden waarin jij de beste versie van jezelf bent.


De persoonlijke coaching vindt grotendeels online plaats en bied intensieve oprechte aandacht.

E-coaching bied grote voordelen omdat het plaats- en tijdonafhankelijk is en er meerdere korte contactmomenten per week plaats vinden. Door het frequente contact zijn er kleinere tussentijdse stappen mogelijk waardoor je meerdere succeservaringen zult ervaren. Doordat je woorden op papier vastlegt zul je een hoger concentratieniveau ervaren en kun je teksten nalezen. Door het schrijven worden je gedachten geordend en gestructureerd. We zullen gemiddeld twee tot drie contactmomenten per week hebben op een tijd die voor jou het meest geschikt is. Het is altijd mogelijk om elkaar tijdens het coachtraject face to face te ontmoeten.


Naast het schrijven maak ik ook gebruik van videocoaching en voeren we op een afgesproken tijd een gesprek via de computer. Videocoaching is aantrekkelijk omdat  het tussendoor gemakkelijk en laagdrempelig kan worden ingepland. Videocoaching is waardevol om in te zetten als je even met elkaar wilt sparren of behoefte hebt aan mondelinge support. 


De E-coaching vind plaats in een beveiligde online omgeving zodat je niet bang hoeft te zijn dat je gegevens openbaar kunnen worden. Je ontvangt van mij een inlogcode waardoor we beide in een beveiligde omgeving ongestoord met elkaar kunnen communiceren. 


Met de organisaties waarmee ik samenwerk onderhoud ik een intensief contact zodat ik zo optimaal mogelijk kan bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van uw professionals. 

Coach pakketten

Flexibele coaching

€ 350 euro


Dit pakket bestaat uit vijf video coach calls van maximaal 1 uur.


Voordeel:

Deze coaching is door jou 

flexibel in te zetten. 


Ik kan je in deze coach calls ondersteunen bij dingen die jij graag in je leven wilt veranderen maar waarvan je niet goed weet

hoe je dit aan kunt pakken.


Voor advies kun je mij in vijf willekeurige coach calls om raad vragen. Jij bepaalt dus wanneer je deze ondersteuning wilt inzetten.


De coach calls vinden plaats door middel van videobellen in een beveiligd software systeem. 


Voor particuliere klanten is dit bedrag inclusief btw. Na betaling gaan we van start.

Coaching 6 weken

€ 699 euro


Deze 6-weekse intensieve persoonlijke coaching vind plaats in een beveiligde omgeving via email, videobellen en korte berichten via SMS. 

Er vinden 2-3 contactmomenten per week plaats.


Dit bedrag is een early bird tarief. Deze geldt bij aanmelding binnen 48 uur na een eerste kennismaking.

 

Meer tijd nodig om te beslissen, het tarief is dan 799 euro.


Dit bedrag is voor organisaties exclusief de btw.


We starten met de coaching 

als de betaling is ontvangen.


Ik werk graag voor en met zorgorganisatiies, zij floreren bij vitale medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn.

Coaching 13 weken

€ 1250 euro


Deze 13-weekse intensieve persoonlijke coaching vind vooral plaats in een beveiligde omgeving via email, videobellen en korte berichten via SMS.

 Er vinden 2-3 contactmomenten per week.


Dit bedrag is een early bird tarief. Deze geldt bij aanmelding binnen 48 uur na een eerste kennismaking.


Meer tijd nodig om te beslissen, het tarief is dan 1399 euro.


Dit bedrag is voor organisaties exclusief de btw.


We starten met de coaching als de betaling is ontvangen.


Ik werk graag voor en met zorgorganisaties, zij floreren

bij vitale medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn.

Vitaal in balans met goede voeding en voldoende beweging.

Vitale mensen beschikken over een hoog energieniveau en voldoende mentale veerkracht. Gezonde voeding en voldoende beweging zijn belangrijk om je fit en vitaal te voelen. Wil jij ontdekken hoe je jouw voedings- en bewegingspatroon zou kunnen aanpassen zodat je ook een fitter leven krijgt? 


Een persoonlijk voedingsplan kan afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen. Jouw huidige voedingspatroon wordt als uitgangspunt genomen en je zult adviezen krijgen op punten die je in dit patroon kan aanpassen om tot een gezond voedingspatroon te komen. Ook een advies over het in balans houden van het aantal eiwitten, vetten en koolhydraten hoort hierbij en is belangrijk.


Bewegen leidt tot een betere bloeddoorstroming, is goed voor de spijsvertering, zorgt voor een betere af- en toevoer van voeding- en afvalstoffen en is goed voor hart- en bloedvaten. Wil je ook meer of anders bewegen dan je tot nu toe hebt gedaan en wil je graag advies hoe je dit verstandig kan aanpakken? Zodat blessures worden voorkomen en je het ook op de lange termijn kan volhouden.


Een gezonde leefstijl is een duurzame verandering in jouw leven en kost energie, tijd en doorzettingsvermogen. Werken aan vitaliteit vraagt fysiek en mentaal de juiste inzet van jou. Jij bent diegene die het verschil kan maken. Overtuigd en wil je verandering in jouw leven?


Ik werk samen met Chantal, zij kan jou begeleiden bij het opbouwen van een fit en vitaal leven door een advies op maat. Nieuwsgierig en klaar om de verandering aan te gaan? Neem contact op voor meer info of een persoonlijk advies.

Workshop

Workshop Werkgeluk in de zorg.


Gelukkige professionals voelen zich bevlogen en van toegevoegde waarde tot het werk wat zij doen. Zij voelen zich bevoorrecht en van onschatbare waarde voor de kwetsbare mensen in onze samenleving. Meer dan de helft van de professionals ervaart de werkdruk als hoog tot zeer hoog en ervaart daardoor stress op de werkvloer. In deze workshop ontdek je hoe positief werkgeluk kan bijdragen aan de sfeer op de werkvloer.


In de workshop is er aandacht voor de drijfveren van jezelf en je teamleden. Je ontdekt wat binnen jullie cirkel van invloed ligt en hoe je ieders talenten kunt inzetten en benutten. Meer werkgeluk creëeren door anders naar dingen en elkaar te kijken, naar de cliënt en zijn netwerk te kijken en meer waardering te hebben voor jezelf en elkaar. Vanuit positieve gedachten en met de inzet van creativiteit plezieriger en efficiënter werken en daardoor beter zijn opgewassen tegen de (hoge) werkdruk in de zorg.


De waarde van deze workshop:

• Gelukkige professionals verzuimen minder

• Werkgeluk draagt bij aan een betere samenwerking,

• Gelukkige professionals voelen zich gemotiveerder

• Gelukkige professionals zijn productiever, nieuwsgieriger en creatiever

• Gelukkige professionals voelen zich gewaardeerd


Voor wie:

De workshop is ontwikkeld voor teams in de zorg met een maximaal aantal deelnemers van ongeveer 15 professionals. De workshop Werkgeluk is ook geschikt als (onderdeel van) teambuilding.


Benieuwd of deze workshop bij jullie past e/o een offerte aanvraag doen? 

Ik denk graag met jullie mee.

Neem contact op voor vrijblijvend advies: 06-50948437 of mail naar info@jolindavandermeij.nl


De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en de duur van de workshop na eventuele aanpassing van de workshop aan persoonlijke wensen. De standaard workshop duurt gemiddeld tussen de 3-4 uur. De locatie zal in onderling overleg worden afgestemd. 

Training 

Training Beheersbaar maken van werkdruk in de zorg: 


De werkdruk in de zorg wordt door 65% van de professionals als hoog of zeer hoog ervaren. Zij ervaren teveel werk in te korte tijd. De professionals ervaren veel hectiek in hun werk en geven aan dat de werkdruk de laatste jaren is toegenomen. De vermoeidheid en het gevoel te weinig tijd te hebben voor de cliënt leiden tot emotionele uitputting en verminderde vitaliteit van de professionals.


In de training wordt aandacht besteedt aan het herkennen van werkdruk, de oorzaken die leiden tot werkdruk, de beleving van tijd, de signalen van te hoge werkdruk en maatregelen om werkdruk beheersbaar te maken.


De waarde van deze training:

• Grip krijgen op werkdruk

• Onthaasten

• Niet realistische gedachten herkennen

• Vergroten van je eigen autonomie

• Tips om werkdruk te verlagen


Voor wie:

De training kan worden gevolgd door individuele professionals maar ook in teamverband.

Benieuwd of deze workshop bij jou of jullie team past e/o een offerte aanvraag doen?

Ik denk graag met jullie mee.

Neem contact op voor vrijblijvend advies: 06-50948437 of mail naar info@jolindavandermeij.nl


De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en de duur van de training die afhankelijk is van de inhoud na aanpassing aan persoonlijke wensen. De locatie zal in onderling overleg worden afgestemd. 

Algemene voorwaarden


Wij gebruiken cookies