Jouw investering

Hoeveel ben jij waard?

Investeer in jezelf, gun de wereld jouw beste versie

Jij bent van onschatbare waarde, investeer in jezelf

Wil jij een vitaal gelukkig leven, vrij van stress? Investeer dan in jezelf en maak vanaf vandaag de keuze dat je zelf de regie gaat nemen over je leven. 

Zoals ik eerder zei is het leven het resultaat van keuzes die je in het verleden hebt gemaakt. 

Sommige dingen kiezen we niet, die overkomen ons. 

Maar er zijn heel veel keuzes waar je wel invloed op hebt, en die soms lastig zijn om te nemen.

Ik ondersteun jou graag bij het herinrichten van je leven wat tijd, moed en energie kost. 

Als jij vandaag de keuze maakt voor mij dan beloof ik jou 

dat je geen spijt krijgt van de keuze die je vandaag hebt gemaakt. 

Mijn aanbod om jouw te ondersteunen:

 • Gratis ontspanningsoefeningen: een aantal korte oefeningen die praktisch toe te passen zijn in ons drukke bestaan.
 • Gratis 7 tips om beter voor jezelf te zorgen: Zeven dagen lang ontvang je elke dag één tip om beter voor jezelf te zorgen. Wordt je weer even bewust van dingen die je vaak al weet maar even was vergeten.
 • Gratis online training: In de training onderzoek je of jezelf vitaal in balans bent. Ontdek waar jij nog dingen kunt verbeteren of veranderen om vitaal in balans te zijn, vrij van stress.
 • Voedingsplan: Blijf vitaal in balans met een persoonlijk voedingsplan en ontdek hoe een passend en gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Bovendien leer je hoe jezelf een persoonlijk voedingsplan kunt samenstellen.
 • Flexibele coaching: Een pakket bestaande uit vijf coach calls van maximaal 1 uur die je flexibel kunt inzetten op de momenten waarop jij vindt dat je behoefte hebt aan een deskundige sparringpartner die met je mee kan kijken.
 • Coaching 6 weken: Intensieve persoonlijke aandacht bij bijvoorbeeld stressklachten in de vorm van coaching binnen 6 aaneengesloten weken met 2-3 contactmomenten per week.
 • Coaching 13 weken: Zeer intensieve persoonlijke aandacht bij herstel van een burn-out in de vorm van coaching binnen 13 aaneengesloten weken met 2-3 contactmomenten per week.
 • Workshop Werkgeluk in de zorg: Gelukkige professionals voelen zich tevreden en zijn bevlogen en betrokken in het werk wat zij doen. Zij maken vanuit een natuurlijke ontspannen houding het verschil voor mensen die kwetsbaar en afhankelijk zijn. Zij weten samen met de teamleden aan welke knoppen zij moeten draaien om de werkdruk te beheersen. Ze voelen zich verantwoordelijk voor hun functioneren en zijn de beste versie van zichzelf.

  De workshop is speciaal gemaakt voor teams in de zorg. Zin om samen met teamleden een paar gezellige zinvolle uurtjes te creëren waarna je anders tegen dingen aan gaat kijken? Bel of mail me, dan spreken we snel af.

 • Training Beheersbaar maken van werkdruk in de zorg: De werkdruk in de zorg is hoog en neemt de laatste jaren alleen maar toe. Langdurige onderbezetting en complexiteit van zorg brengen de werkdruk tot ongezonde hoogte. In deze training is er aandacht voor de herkenning van werkdruk, de oorzaken, de beleving van tijd, de signalen en maatregelen om werkdruk beheersbaar te maken. Krijg grip op werkdruk, leer onthaasten, niet realistische gedachten herkennen en vergroot je autonomie.

  De training is speciaal gemaakt voor teams in de zorg en kan naar wens worden aangepast. Behoefte om met elkaar de werkdruk de baas te worden? Bel of mail me, dan spreken we snel af.

Mogelijkheden voor vergoedingen:

 • Via je werkgever: Veel bedrijven hebben een persoonlijk budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (stressreductie, grenzen stellen, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met je leidinggevende in hoeverre de organisatie mijn diensten aan jou wilt vergoeden? Als jij werkt aan duurzame inzetbaarheid zijn organisaties vaak bereid om dit te financieren.

 • Arbodienst/bedrijfsarts: In het kader van de Wet Verbetering Poortwachter werken organisaties na overleg met de Arbodienst of bedrijfsarts graag mee aan jouw herstel door financieel bij te dragen aan het traject wat we hebben afgesproken.

 • Aftrekbaar voor ondernemers/zzp'rs: Als ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kunnen de kosten en de btw (21%) van een zakelijk coachingstraject aftrekbaar zijn van de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Zie de voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

 • Via  UWV: Ben je op dit moment werkloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de UWV naar de mogelijkheden ten behoeve van jouw herstel en re-integratie.

Wij gebruiken cookies