Over vitaal gelukkig, vrij van stress

Vitaal gelukkig - vrij van stress

Geef richting aan je eigen leven!

Missie

Ik ben Jolinda van der Meij en ik heb een warm hart voor de zorg. Dertig jaar lang ben ik werkzaam geweest in de gezondheidszorg en weet ik uit ervaring hoe hoog de werkdruk kan zijn. Steeds meer werk uitvoeren met minder mensen. De flexibele inzet van jou als professional die steeds vaker wordt gevraagd op piektijden heeft invloed op je werk en priv├ębalans. De fysieke en mentale belasting is hoog omat je naast de hectiek van de dag ook nog open staat voor de feedback van de cli├źnt en zijn netwerk. Veel teams kampen met langdurige onderbezetting waardoor nee zeggen tegen een openstaande dienst (bijna) geen optie meer is. Je laat kwetsbare en zorgafhankelijke mensen immers niet zonder hulp achter. Je zorgt graag voor de ander maar wie zorgt er voor jou?


Ik heb "ZORG" voor de zorg. Door toenemende schaarste op de arbeidsmarkt zijn professionals het meest waardevolle kapitaal van iedere zorgorganisatie. Ik draag graag bij aan jouw herstel wanneer je als professional door stress dreigt vast te lopen of door een burn-out bent uitgevallen. Ooit heb je vanuit je hart en met passie voor de zorg gekozen. Teamleden en kwetsbare mensen waarderen jouw waardevolle inzet en kijken daarom naar jou uit! 


Werkgeluk in de zorg is belangrijk om het zware werk vol te kunnen houden. Ik zet me graag in voor meer geluk op de werkvloer en het beheersbaar houden van werkdruk. Ik draag graag bij aan deze thema's door middel van workshops en trainingen die ik op maat kan aanpassen aan de wensen van teams en organisaties.


Samen met zorgorganisaties wil ik jou en zorgteams op de eerste plaats zetten.  Zorgorganisaties kunnen het verschil maken door hun professionals te koesteren en waardevolle aandacht te geven. Als ik van waarde kan zijn voor de professionals in de zorg, dan kunnen deze mooie mensen weer van toegevoegde waarde zijn voor kwetsbare mensen in onze samenleving.

Ons team

Jolinda

Vitaliteitscoach


Jolinda wil mensen laten ontdekken dat

ieder mens de kracht bezit om zijn mooiste leven te leiden.

Vitaal gelukkig, vrij van stress. Hoe sterker jij staat, hoe krachtiger je er voor de ander kunt zijn. 

Chantal

Gewichtsconsulent en lifestyle coach


Chantal wil mensen inspireren, motiveren en helpen transformeren naar een fit leven. Zij coacht binnen haar eigen bedrijf chantalvandermeij.nl op de gebieden voeding, beweging (krachttraining), herstel en mindset. 

Onze diensten

Coaching

Ervaar jij dat je in het dagelijkse leven geleefd wordt, mis je de energie om het leven te leiden wat je graag zou willen? Heb je last van vage klachten, voel je je vermoeid en snel emotioneel? Waarschijnlijk ben je lange tijd over je grenzen heen gegaan en is je basisspanning te hoog geworden. Door stress of burn-out lukt het je niet meer om datgene te doen wat je het allerliefste zou willen doen. Ieder mens bezit een zelf oplossend vermogen. Ik kan je helpen bij het weer krachtig inzetten van dit vermogen. Als jij weer de keuzes kunt maken die vanuit je hart komen en leert je grenzen te bewaken dan zal je weer regie ervaren over je eigen leven. Ontdek wat jouw eigen waarden zijn en wat belangrijk voor je is. Ik bied jou graag intensieve aandacht in de vorm van een ondersteunend coach traject.

Workshop en training

Vitale en gelukkige professionals kunnen organisaties laten bloeien. 

Deze betrokken en bevlogen professionals zijn betrokken, positief, trots op hun organisatie, bereid een stapje harder te lopen, duurzaam inzetbaar en daardoor een waardevol kapitaal voor iedere zorgorganisatie. U bent een aantrekkelijke organisatie als u de professionals koestert door hun de aandacht te geven die zij verdienen. Door aandacht en waardering voelen zij zich gelukkig en gemotiveerd om met u samen te werken. Ik kan uw organisatie met mijn jarenlange ervaring in de zorg ondersteunen bij vitaliteit en werkgeluk in de vorm van persoonlijke coaching, workshops en trainingen op maat, aangepast aan uw persoonlijke wensen. Ik kom heel graag met u  in contact als ik u kan ondersteunen met mijn diensten. 

Voedingsadvies op maat

Om je fit en vitaal te voelen, is voeding een belangrijk instrument. Voeding kan je lichaam en geest ontzettend veel energie geven, maar daarentegen ook heel veel energie wegnemen. Dat is niet de bedoeling! Met een passend en gebalanceerd voedingspatroon, kun jij er voor zorgen dat je je lichaam en geest op dit gebied maximaal faciliteert. 

Ik weet ook dat het tegenwoordig niet voor iedereen even makkelijk is om zo'n passend en gebalanceerd voedingspatroon te hanteren. Want, wat is nu gezond, en wat niet? Hoeveel kan ik eigenlijk eten om op gewicht te blijven? Hoe vaak per dag kan ik het beste eten? 

Stuk voor stuk vragen die je misschien wel hebt. Met een persoonlijk voedingsplan gaan we samen aan de slag om jouw voeding tiptop in orde te maken. 

Wij gebruiken cookies