Vitaal in balans met een persoonlijk voedingsplan


Persoonlijk voedingsplan

Een passend en gebalanceerd voedingspatroon,

om vitaal in balans te blijven

Voeding is een heel belangrijk en effectief instrument om te zorgen dat je vitaal in balans bent. Dat heeft Chantal zelf ook ervaren:

''Als jonge meid was ik toch wel aan de forse kant. Ik kan me nog herinneren hoe weinig energie ik toen had. Liever lui dan moe, en als ik even op de bank kon blijven zitten in plaats van in beweging zijn, dan deed ik dat. Geen probleem.


Of nouja, eigenlijk toch wel een probleem. Ik wilde namelijk heel afvallen. Zodat ik me weer een stuk fitter zou voelen. Dat ik een blij en trots gevoel zou krijgen als ik in de spiegel zou krijgen. Ik had het verlangen om veel beter voor mezelf te gaan zorgen, zodat ik veel meer uit mijn leven kon halen.


De afgelopen jaren heb ik verschillende keren geprobeerd om af te vallen. Ik ging veel bewegen, zo min mogelijk eten en ja hoor, daar gingen de kg's. Echter was geen enkele manier blijvend. Na de periode van afvallen, viel ik gewoon weer terug in mijn oude patroon en was ik weer terug bij af. De kg's vlogen er weer aan. 


Totdat ik aan de slag ging met het ontwikkelen van mijn eigen levensstijl. Ik ging op onderzoek uit wat passend was voor mij, deed een opleiding tot gecertificeerd Gewichtsconsulent en daar gingen de kg's weer. Ditmaal de goede kant op. Maar liefst 25 kg.


Het allermooiste? De kg's bleven er af. Geen eeuwige strijd meer. Omdat ik nu weet waarom ik doe wat ik doe. Omdat ik nu een methode heb die ik heb aangepast aan mijn wensen en mogelijkheden.''
Je kunt niet van je lichaam verwachten dat het op en top functioneert, als je er zelf niet goed voor zorgt

Ook jouw voedingspatroon op orde hebben?

Omdat voeding een belangrijke factor is om vitaal in balans te zijn, werk ik samen met Chantal. 

Chantal is gecertificeerd gewichtsconsulent en life(style)coach en werkt met mensen die zich (weer) fit willen voelen. Zij coacht op de gebieden voeding, beweging (krachttraining), herstel en mindset.


Ontdek hoe een passend en gezond voedingspatroon er voor jou uit ziet, en leer om het ook zelf te kunnen samenstellen met begeleiding en coaching van Chantal.

Wij gebruiken cookies