Wil jij ook meedoen met de gratis online training?
Ja, super!

Page content

article content

Tips om je energie goed te verdelen

Heb jij het ook zo druk?

Ervaar jij ook dat je energielevel soms lager is dan je eigenlijk zou willen? Je wilt nog zoveel dingen doen maar eigenlijk ben je doodmoe en wil je diep in je hart misschien wel even helemaal niets doen. Maar dan knaagt dat stemmetje in mijn hoofd die mij verteld dat niets doen zonde van de tijd is. Tja, en dat vind ik eigenlijk ook want….. We jakkeren maar door, dag in, dag uit. Onze mobiele telefoon, social media, activiteiten met vrienden en familie, ons gezin, we willen en kunnen niets meer missen.

Vanmorgen kwam ik uit bed en zette het raam van de slaapkamer over. Ik werd overvallen door het geluid van de natuur, de kwetterende vogeltjes en werd spontaan blij. Yes het voorjaar is in aantocht, langere dagen en wat mildere temperaturen. Meer genieten op een terrasje buiten en de eerste zonnestralen op je huid toelaten. Ik ben dankbaar voor het leven wat mij is gegeven en wil er veel meer van genieten door in het hier en nu te leven. Misschien wil jij dit ook wel?

Wat zou het mooi zijn als meer mensen ervaren dat het leven zich vandaag afspeelt en dat plannen maken voor later fantastisch zijn om lekker weg te dromen. Maar later moet wel komen en die garantie heeft niemand. Daarom moet je genieten van de momenten die nu voorbij komen, Carpe Diem!

Ervaar hoe je effectief de dag door kunt komen door een betere energieverdeling.

Ga slim om met je energie en hou je energie op peil met de volgende tips:

  1. Leef in de “tegenwoordige” tijd, in het “nu”. Verruil de online wereld geregeld in voor de offline omgeving.
  2. Neem pauze, pak desnoods een korte pauze, ook als het druk is.
  3. Maak een dagindeling en besteed aandacht aan alle zintuigen, luister naar mooie muziek, praat met anderen over wat je bezig houdt, kijk naar beelden die je doen wegdromen, ga naar buiten en ruik de natuur.
  4. Wissel actieve momenten af met rustige momenten.
  5. Vraag in een onsamenhangend gesprek vriendelijk, maar resoluut waar het werkelijk om gaat.
  6. Drink voldoende vocht verspreid over de dag. Vermijd teveel zwarte koffie en thee omdat cafeïne de energie eerder wegneemt.
  7. Slaap voldoende, ga op tijd naar bed en pak je nachtrust.

Wil je nog meer tips, ontvang dan de 7 gratis dagtips. Kijk even op mijn website en ontvang direct de eerste tip, https://jolindavandermeij.nl/gratis-online-training/

Ontdek daar ook mijn gratis training en ontspanningsoefeningen.

Comment Section

0 reacties op “Tips om je energie goed te verdelen

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website